Impressive Kamakura 10- The view of Sagami Bay and Kamakura City/ Het uitzicht op Sagami Bay en Kamakura City

The view of Sagami Bay and Kamakura City

The other day, when it was a little warm for February, I went to Hase, the third station from Kamakura railway station of Enoden and took pictures of Hase temple and Kotokuin temple .(The later is well known for its Great Buddha.)
This picture is the scenery of Sagami Bay viewed from the highest ground of Hase temple. Hase temple is located halfway up the mountain and it needs a little physical strength to walk up the stairs in the precincts. But once you have climbed it, you can enjoy viewing the whole Kamakura city and the sea and feel refreshed.
Because Sagami Bay is connected with the deep ocean, it is said that there is very wide variety of ecosystems.
And large whale sharks and sperm whales were reported to be seen there, besides general fishes.
I would like to see it, if I could.

Google Map:

Het uitzicht op Sagami Bay en Kamakura City

Laatst, toen het een beetje warm was voor februari, ging ik naar Hase, het derde station van het Kamakura-station van Enoden en nam foto’s van de Hase-tempel en de Kotokuin-tempel. (De latere staat bekend om zijn Grote Boeddha.)
Deze foto is het landschap van Sagami Bay gezien vanaf het hoogste punt van de Hase-tempel. De Hase-tempel bevindt zich halverwege de berg en heeft wat fysieke kracht nodig om de trap op te lopen. Maar als je eenmaal bent beklommen, kun je genieten van het bekijken van de hele Kamakura-stad en de zee en je verfrist voelen.
Omdat Sagami Bay verbonden is met de diepe oceaan, wordt er gezegd dat er een grote verscheidenheid aan ecosystemen is.
En grote walvishaaien en potvissen werden gemeld daar te worden gezien, naast algemene vissen.
Ik zou het graag willen zien, als ik kon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *